

Diner
€ 13,50
€ 13,50
€ 12,50
€ 17,00
€ 14,50
€ 11,00​​
​
€ 7,00
€ 9,00
€ 06,00
€ 12,50
€ 11,00
€ 10,50
€ 12,00
€ 12,50
€ 12,50
​
Dagprijs
€ 24,50
€ 29,50
€ 31,50
€ 23,50
€ 27,50
€ 17,50
€ 21,50
€ 19,50
€ 7,75
€ 9,00
€ 7,50
€ 8,75
€ 8,50
€ 8,75
€ 7,00
€ 4,75
Voorgerechten
​
Duo van gerookte zalm en tonijn salade
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, boerenkaas en pijnboompitjes
Salade warme geitenkaas met walnoten en honing
​Ibericoham met tomatenbrood
Roergebakken ossenhaaspunten met paksoi en champignon, afgeblust in soja-sesamsaus
Shakshuka met mexicaanse kaas, flatbread en ei​
​
Tomatensoep gevuld met room en gerookte kip
Kreeftensoep met gamba's​
​
To share
Brood smeersels
Gamba's met groene kruiden en knoflookolie
Yakitori spiesjes
Kip karaage
Bretagne oesters (3st)
Geitenkaaskroketjes met honing-mosterd saus
Loempia's van eend met hoisin saus
​​​
Hoofdgerechten
Vangst van de dag
Tonijnsteak met terriyakisaus
Tournedos geserveerd met pepersaus en seizoensgroenten
Surf en Turf ; Tournedos en gamba's geserveerd en rode wijnsaus
Boerderijkip geserveerd met paddestoelensaus
Roergebakken ossenhaaspunten met paksoi en champignon, afgeblust in soja-sesamsaus
Saté van varkenshaas met pindasaus en kroepoek
Vega wellington met zoete aardappel, bospaddenstoelen en balsamico
Sate van knolselderij met pindasaus en vegetarische kroepoek
​​
​
Desserts
Dame blanche
Cheese cake met bosbessensaus en sorbetijs
Lava cake met vanille ijs en caramelsaus
Pistache parfait
Limoncello bonbon met lemoncurd en meringue
Affogato; 2 bolletjes vanille ijs met caramelblokjes, overgoten met espresso
Kinderijsje: bolletje vanille ijs met slagroom en spikkels


Carpaccio
Openingstijden
Dinsdag - zondag: 10:30 - 21.00 uur